جشنواره خوراک شناسی بین المللی در مالزی (Malaysia International Gourmet Festival) یا به عبارتی جشنواره MIGF یک حماسه تاریخی است که هر ساله میزبان بهترین و مطرح ترین سرآشپزهای محبوب برای به وجود آوردن غذاهای اسطوره ای در کوالالامپور است . جشنواره خوراک شناسی امسال از تاریخ ۱ تا ۳۱ اکتبر ۲۰۱۵ برگزار می شود.
منو غذاهای این جشنواره بسیار خلاق و ابتکاری خواهد بود که در میان غذاهای ارائه شده در طول جشنواره خوراک شناسی امسال می توان به غذاهای کلاسیک غربی، ژاپنی، مخلوط بین المللی، تایلندی و چینی، فرانسوی، آمریکای لاتین، سریلانکا، تایلندی، فرانسوی مدرن، و ایتالیایی معاصر اشاره کرد.
در سپتامبر ۲۰۰۱ ، در مراسم افتتاحیه جشنواره خوراک شناسی ، در اولین سال خود ۱۳ رستوران محلی شرکت کردند. در سال ۲۰۰۳ جشنواره خوراک شناسی مالزی ، بین المللی شد و پس از آن در سال ۲۰۰۶ ، جشنواره بین المللی خوراک شناس مالزی (MIGF) ، قادر به پذیرای بهترین سرآشپزهای رستوران ها از سراسر کشور شد.
در سال ۲۰۰۷ ، جشنواره خوراک شناسی بین المللی مالزی به عنوان یکی از ۵۰ رویداد برتر سال مالزی انتخاب شد و موفق به کسب دریافت جایزه طلایی برای بازاریابی از انجمن گردشگری آسیا و اقیانوسیه (PATA) شد . و این رویدارد تاریخی تا سال ۲۰۱۴ میزبان بیش ۱۰۰ رستوران با طیف وسیعی از غذاهای متنوع در سطح جهانی بود و امسال در سال ۲۰۱۵ باید منتظر بوجود آمدن یک رویداد تاریخی دیگر باشیم .
منبع : www.migf.com